NEMA DOBRIH VIJESTI: Rast broja oboljelih od koronavirusa u Republici Srpskoj, zaraženi iz čak 21 mjesta, najgore je u Banjoj Luci…

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u tom bh. entitetu, u posljednja 24 sata, izvršeno je testiranje 506 laboratorijskih uzoraka.

  • Hronika

  • 08. Avg. 2020  08. Avg. 2020

  • 0

Novi koronavirus (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 72 osobe u Republici Srpskoj.

Radi se o 37 muških i 35 ženskih osoba, od kojih je 14 mlađe, 44 srednje i 14 osoba starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 16 osoba je iz Banje Luke, šest iz Bosanske Gradiške, pet iz Laktaša, po četiri iz Doboja, Prijedora, Zvornika, Bosanskog Šamca i Foče, po tri iz Dervente, Kneževa, Prnjavora i Teslića, po dvije iz Bijeljine, Mrkonjić-Grada, Čelinca i Šekovića i po jedna iz Višegrada, Kotor-Varoši, Rogatice, Trebinja i Šipova.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđen 5.501 slučaj koronavirusa, a preminula je ukupno 191 osoba kod kojih je potvrđen test na novi koronavirus.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...