BORDO TIM DOBIO PROTIVNIKA NA EVROPSKOM PUTU: Prva prepreka stiže s britanskog Otoka

U 12 sati održan je žrijeb prvog pretkola Lige prvaka i FK Sarajevo je saznao ime prve prepreke na evropskom putu.

  • Sport

  • 09. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 0

Aktuelni prvak BiH je bio nosioc i za potencijalne rivale je imao ekipe: Fola Esch iz Luksemburga, Connah's Quay iz Velsa te Europu (Gibraltar).

Žrijeb u Nyonu je bordo timu za rivala dodijelio ekipu Connah's Quay. Nema sumnje da je naš predstavnik u dobroj poziciji i da ima velike šanse za prolaz, ali to tek treba da potvrdi na terenu. Inače, Velšani su formalno domaćini u meču.

U kvalifikacijama se, podsjetimo, igra samo jedna utakmica, a prvo kolo igra se 18. i 19. avgusta. Naknadno će biti utvrđeno mjesto odigravanja mečeva.

Inače, već sutra je žrijeb parova za drugo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, takođe u Nyonu od 12 sati, gdje će Bordo tim saznati potencijalnog rivala.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...