ŠOK U MADRIDU: Stigli rezultati testa, dva člana tima pozitivna na koronavirus, upitno odigravanje utakmice u Lisabonu...

Madridski Atletico našao se u ozbiljnim problemima uoči putovanja u Lisabon.

  • Sport

  • 10. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 0

Dva člana ekipe iz Madrida testirana su pozitivno na koronavirus, ali još nije poznato da li se radi o igračima ili članovima stručnog štaba.

Dvojac koji je bio pozitivan na koronavirus, ostao je u izolaciji. Ostatak ekipe će biti ponovo testiran, a utakmica protiv RB Leipziga koja se trebala igrati u četvrtak, za sada je pod upitnikom.

Ovo je svakako veliki šok za Atletico uoči eventualnog putovanja i pitanje je kako će sve ovo utjecati na njih, posebno ako budu u pitanju važni igrači za tim Diega Simeonea.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...