NA POMOLU JE NEVIĐENA TRANSFER-BOMBA: Priprema se spektakularna razmjena igrača između Real Madrida i Juventusa…

Mnogi evropski klubovi doživjeli su finansijski udarac zbog koronavirusa, ali ipak spremno dočekuju prijelazni rok.

  • Sport

  • 10. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 0

Cilj mnogih ekipa je da ne troše previše novca te će se ovaj ljetni prijelazni rok većinom bazirati na razmjeni igrača.

Već smo vidjeli jedan takav primjer između Barcelone i Juventusa, a u centru pažnje bili su Miralem Pjanić i Arthur Melo. No, čini se da bi "Stara dama" ponovo mogla napraviti sličnu stvar.

Španski mediji pišu, naime, da je Juventus sada kontaktirao i Real Madrid, koji je pokazao interes za Paula Dybalu. "Kraljevi" žele dovesti Argentinca, ali nisu spremni da plate za njega 100 miliona eura, koliko traži Juventus.

"Marca" piše da je Real Madrid otvoreno ponudio Tonija Kroosa i Isca kao dio ovog transfera te će "Stara dama" moći birati između Nijemca i Španca ukoliko pristanu da Dybalu pošalju u suprotnom pravcu. "Kraljevi" će uz jednog igrača odvojiti i određenu sumu novca od oko 30 miliona eura.

No, pitanje je šta će o svemu tome reći novi trener kluba iz Torina Andrea Pirlo te hoće li Dybala biti važan dio njegovog tima ili ne.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...