„NA NAMA JE IZVRŠEN ZLOČIN, TO ŠTO SAM UDATA ZA SRBINA…“: Nikolina Ristović otkrila nove detalje drame koju je proživjela na ljetovanju s porodicom…

Nakon što je s javnosti podijelila mučnu priču o izbacivanju iz vile u Kaštel Starom, gdje je za 20.000 eura ljetovala sa suprugom Vidojem i djecom, Nikolina Ristović (ex Pišek) od nemilog incidenta oporavlja se na otoku Braču.

  • Regija

  • 10. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 1

Podsjetimo, bivša TV voditeljica tvrdi kako im je slovenski poduzetnik Rok Gale, čija je supruga vlasnica spomenute vile nazvane Hedonist, ukrao nakit i novac u vrijednosti od oko 2 miliona kuna, a tokom boravka u luksuznoj nekretnini, koja je u potpunosti "pokrivena" kamerama, držao ih je i pod stalnom prismotrom.

- Rok me bejbe! Koji je najbolji vic o Hrvatima i Slovencima? Da od tri postojeća slovenska kriminalca na svijetu naletiš na jednoga! - napisala je Nikolina u nedjelju na Instagramu, a za Dalmatinski portal još jednom je progovorila o detaljima odmora iz pakla.

- Kako smo čuli od našeg odvjetnika, ovakvo zvjerstvo nije zabilježeno u povijesti hrvatskog turizma. Zaista, ovo je zvjersko-razbojnički čin. Ja bih voljela znati što se u međuvremenu dogodilo s Rokom Galom - je li on priveden na saslušanje, jesu li pregledane, pretresene privatne prostorije koje koristi Rok Gale i njegova supruga Ana Šabić i je li što učinjeno po pitanju naše tužbe? Definitivno, nad nama je izvršen zločin.

Djeca su svjedočila verbalnom i nasilju nad našim pravima koja su bila kontinuirano uzurpirana cijelo vrijeme dok smo boravili tamo. Bili smo konstantno snimani i pod prismotrom. To nam je čak posvjedočio i sam vlasnik kuće, Rok Gale. Mislim da je to sramota i za hrvatski turizam i za pokušaj normalizacije odnosa između Srbije i Hrvatske. Doživjeli smo niz prijetnji i šovinističko-nacionalističkih ispada, od strane vlasnika i njegove žene, što moj suprug, što ja. Ja sam Hrvatica, udana sam za Srbina, ali očito je to dovoljan razlog da vas netko gadi i ponižava na najgori mogući način, kao što su oni radili - izjavila je Ristović.

Kaže kako joj se niko dosad nije izvinio, niti ih je iko iz agencije kontaktirao.

- Jedinu izjavu koju sam čula od Darija Šarića koji je, vidim u medijima, rekao da je to sve jako smiješno. Ja ne znam što je njemu smiješno. Možda to što je troje maloljetne djece s četvrtka na petak vrištalo od straha da će ih netko ubiti i što su vidjeli pet uniformiranih lica i nasilje koje se događalo nad svima nama? Je li smiješan njihov strah? Je li smiješno što smo mi izbačeni na najsiroviji i najbezumniji način usred noći - pita se Nikolina.

Za Dalmatinski portal iznijela je i pritužbe na postupanje policije: "Ja sam to rekla i inspektoru. Policija je bila vidljivo prisna sa zaštitarima koji se nisu htjeli legitimirati i ja još uvijek ne znam iz koje su zaštitarske tvrtke. Zatim, u nekoliko navrata meni su prijetili da će me privesti kad sam fotografirala službenike na javnom mjestu, da bi mi kasnije u stanici rekli da je to potpuno dozvoljeno. Jedan od tih službenika mi je uzeo mobitel i izbrisao fotografije, koje sam ja kasnije vratila jer sam informatički pismenija".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...