NJEGOVO SRCE NIJE IZDRŽALO: Ovo je Zeničanin koji je podlegao nakon sinoćnje pucnjave (VIDEO)

Zenica je u šoku nakon što je u Kantonalnoj bolnici Zenica, od povreda zadobijenih u pucnjavi, sinoć preminuo Jasmin Husagić (32).

  • Hronika

  • 10. Avg. 2020  

  • 0

Brojni prijatelji opraštaju se od njega emotivnim porukama na društvenim mrežama. Niko ne može vjerovati da Husagića više nema, piše 072info.com.

Dok njegovi prijatelji, poznanici i porodica oplakuju njegovu smrt, brojni policijski službenici neumorno rade na otkrivanju i hapšenju aktera pucnjave. Inače, još nije poznat motiv zbog kojeg je došlo do obračuna na sportskom igralištu u naselju Jalija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...