BOŽE MU POMOZI: Dodik čestitao Lukašenku ponovni izbor za predsjednika države; Toliko patetike na jednom mjestu...

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Bjelorusije Aleksandru Lukašenku ponovni izbor na ovu funkciju...

  • Mini market

  • 10. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 1

...izrazivši uvjerenje da će Republika Bjelorusija pod njegovim vodstvom nastaviti put daljnjeg ekonomskog i tehnološkog napretka na dobrobit svih njenih građana. Sa posebnim akcentom na ekonomiju.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo da Vam uputim najsrdačnije čestitke. Radujem se nastavku saradnje s Vama na bilateralnom i multilateralnom planu i uvjeren sam da ćemo i u budućnosti raditi na jačanju prijateljskih i bratskih odnosa naših naroda na svim poljima. Uz iskrene želje za dobro zdravlje i ličnu sreću predsjednika Bjelorusije i njegove porodice, kao i za blagostanje bratskog bjeloruskog naroda, član Predsjedništva uputio je izraze dubokog poštovanja", saopćeno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

Centralna izborna komisija, pozivajući se na preliminarne rezultate glasanja, saopćila je danas da je predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko ponovo izabran na ovu funkciju sa 80 posto osvojenih glasova. Uslijedili su nemiri na ulicama Minska.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...