SBB DIVLJA ZBOG ODLUKE SUDA BiH: Radončić "vjenčao" Martinu Mlinarević i Senada Avdića

Sud Bosne i Hercegovine donio je odluku u vezi sa žalbom Građanskog saveza, odnosno Nihada Čolpe na odluku Centralne izborne komisije (CIK) BiH kojom je ovjereno učešće koalicije DF - GS na predstojećim lokalnim izborima.

  • Mini market

  • 10. Avg. 2020  10. Avg. 2020

  • 1

Ovjera CIK-a je potvrđena, a žalba je odbijena kao neosnovana.

Podsjećamo, na posljednjem Kongresu GS-a za predsjednika GS-a izabran je Muhamed Fazlagić, ali se sada već bivši predsjednik GS-a Nihad Čolpa već danima na stranicama "Dnevnog avaza" lažno predstavljao kao lider ove stranke.

Čini se da presuda Suda BiH nije dobro sjela lideru SBB-a Fahrudinu Radončiću, koji se nadao da bi na lokalne izbore mogao izaći s Građanskim savezom, što bi se, vjerovatno, i desilo da je na čelu GS-a ostao Nihad Čolpa. 

Zanimljivo, u Radončićevom "Avazu" uopće nije objavljena vijest da je Sud BiH odbio žalbu Nihada Čolpe, a umjesto toga objavljen je žalosno neduhoviti tekstuljak u kojem "Avaz" tvrdi da je Marina Mlinarević Sopta supruga Senada Avdića. 

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...