OGLASIO SE I PREMIJER NENADIĆ: Evo kada izlazi iz bolnice

Mario Nenadić, premijer Kantona Sarajevo, u utorak ujutro će napustiti Klinički centar univerziteta u Sarajevu (KCUS) gdje se nalazi zbog blažeg moždanog udara, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba.

  • Vijesti

  • 10. Avg. 2020  

  • 0

Premijer Nenadić je u izjavi za "Radiosarajevo.ba" kazao da se osjeća bolje i da bi sutra trebao nastaviti liječenje kod kuće.

"Vjerovatno ću kući sutra, na nastavak liječenja. Više detalja imat ću ujutro", dodao je premijer KS Nenadić za "Radiosarajevo". 

Podsjetimo, Nenadić je hospitaliziran prije tri dana nakon pregleda u KCUS-u. Premijer KS je tada smješten na KCUS, na Neurološku kliniku, gdje se i sada nalazi. 

"Hvala svima na brojnoj podršci", naglasio je premijer KS. 

Prije nego je hospitaliziran, Nenadić je povukao sve ljude s godišnjeg odmora.

(Radiosarajevo.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...