JOŠ JEDNA TEŠKA TRAGEDIJA NA JADRANU: 60-godišnji Nijemac gliserom naletio na 26-godišnjaka; Mladić je prebačen u bolnicu, ali... (FOTO)

U nesreći na moru u ponedjeljak nešto prije 16 sati ispred plaže Škaraba u rovinjskom akvatoriju smrtno je stradao kupač, javlja "Glas Istre". Prema zasad dostupnim informacijama, na njega je naletio gliser, piše "Slobodna Dalmacija".

  • Hronika

  • 10. Avg. 2020  11. Avg. 2020

  • 0

Kako se doznaje, gliserom je upravljao 60-godišnji njemački državljanin, a stradali je također Nijemac, koji je imao 26 godina.

U izvlačenju teško povrijeđenog kupača sudjelovali su rovinjski vatrogasci, no on je, kako je potvrđeno u PU istarskoj, nešto kasnije u bolnici preminuo od zadobivenih povreda.

Policija je prvu dojavu o nesreći dobila u 15:50 sati. Kako se navodi u saopćenju, policija i Lučka kapetanija utvrđuju okolnosti nesreće, a u toku je očevid koji obavljaju policijski zvaničnici, prenosi Jutarnji.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...