GLEDALI SMRTI U OČI: Pogledajte dramatičnu akciju spašavanja, stariji bračni par napala bijesna krava, a onda je stigao helikopter… (VIDEO)

Policija u Californiji morala je da intervenira helikopterom zbog neprilika u koje je zapao stariji par kada ih je napala bijesna krava s teletom.

  • Šareni svijet

  • 11. Avg. 2020  11. Avg. 2020

  • 0

Vlasti su napisale na Facebooku da je proteklog vikenda dvoje ljudi, čija imena nisu saopćena, palo na zemlju bježeći od krave u Regionalnom parku kanjona Linch.

U videu od nekoliko minuta koji je iz zraka snimila saobraćajna policija, vide se krava i njeno tele kako stoje oko metar od para na praznom zemljanom putu. Dok helikopter lebdi iznad mjesta vidi se kako krava ljutito mlati glavom i muče dok tele stoji pored.

Policija je uspjela da udalji kravu od ljudi oglašavajući sirenu za uzbunu na helikopteru, napisali su na Facebooku. Zatim je par podignut 23 metra u zrak do helikoptera i prebačen u bolnicu da im se zbrinu povrede. Nije rečeno šta se desilo s kravom i njenim teletom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...