NA DRUŠTVENIM MREŽAMA OBJAVLJEN SNIMAK TRAGIČNO PREMINULE BELME ŠOLJANIN: Strahovala je da bi je neko mogao odvojiti od djece…

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kojem je tragično preminula Belma Šoljanin otkrila svoj najveći strah, ali i strah svih majki.

  • Društvo

  • 12. Avg. 2020  12. Avg. 2020

  • 0

Podsjećamo, Belma Šoljanin, 37-godišnja Sarajka, preminula je prije nekoliko dana od posljedica koronavirusa, a njena smrt potresla je cijelu BiH, ali i region.

Također, ona je nekoliko dana prije smrti rodila dječaka.

Na spomenutom snimku koji kruži društvenim mrežama, Belma je, između ostalog, navela svoj najveći strah - strah od smrti i odvajanja od djece, prenosi Hayat.

- Osvane dan u kojem sasvim slučajno na FB vidim umrlicu, majka od 34 godine. Stjecajem okolnosti upoznala sam je, znam samo da se troje djece probudilo bez majke. Poenta cijele priče je da niko ne zna šta ga čeka – poručila je Belma i nastavila:

- Danas definitivno odlučite da ne radite stvari koje vas muče, ne sekirajte se oko stvari na koje ne možete utjecati i da se u svakom danu radujete, pa i onom djetetovom kad kaže: “Mama, ja te volim” ili po hiljaditi put “mama, mama”… Jer, niko ne zna od nas koji je dan “njegov dan”, kada više neće biti na ovom svijetu. To je prestrašan osjećaj, jer sam sama majka i najstrašnija pomisao mi je da bi me neko mogao odvojiti od moje djece.

Inače, Belma je od početka pandemije bila odgovorna i pozivala na odgovornost u doba korone. Posljednjih šest godina svog života posvetila je majkama i bebama. Prvo je osnovala Facebook grupu za savjetovanje mladih majki koje se suočavaju s brojnim izazovima, a kasnije je sve preraslo u Institut za majku i dijete.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...