NADREALNA SCENA: Jelen se kreće šumom s atomobilskom gumom oko vrata!

Zaposlenici Colorado parka zamolili su planinare za pomoć u pronalaženju jelena koji se već dulje od godinu dana kreće šumom s gumom oko vrata!

  • Šareni svijet

  • 12. Avg. 2020  12. Avg. 2020

  • 0

Jelen je viđen nekoliko puta na snimcima nadzornih kamera, a zaposlenici Colorado parka rado bi ga oslobodili automobilske gume koja je prije najmanje godinu dana na nejasan način dospjela na njegov vrat. To se moralo desiti prije naajmanje godinu dana kada jelen nije imao tako velike rogove. Sada, bez pomoći sa strane, ne postoji nikakva mogućnost da se jelen sam oslobodi neželjenog tereta.

S obzirom da jelen još uvijek raste,  zaposlenici Colorado parka strahuju da bi ga guma mogla ugušiti.

  Colorado Parks and Wildlife are asking the public for help in locating a bull elk who has had a rubber tire stuck around his neck for more than a year 

The CPW has been sharing images of the animal on its social media pages in a bid to alert locals

 Footage of the elk upset many on social media, who are worried for its wellbeing  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...