PRETRESI I HAPŠENJA NA JAHORINI: Pala grupa iz Crne Gore, među njima i muškarac koji se dovodi u vezu sa škaljarcima!

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo došli su do opipljivih informacija da se na Jahorini nalazi više ljudi koji se mogu dovesti u vezu s trgovinom oružjem i narkoticima pa su njih šest uhasili u jednom hotelu na Jahorini.

  • Hronika

  • 13. Avg. 2020  13. Avg. 2020

  • 0

Lisice su stavljene na ruke Mladenu Šipki (38), Milošu Niloviću (31) zvanom Runjo iz Beograda i Srđanu Rađenoviću (46), zatim Radivoju Drenkoviću i Bojanu Šćekiću (34), državljanima Republike Crne Gore, kao i Milutinu Daniloviću sa Pala.

- Na osnovu naredbe nadležnog suda, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, pretreseno je više apartmana i putničkih automobila koje koriste uhapšeni - kažu u policiji.

- Tom prilikom su pronađeni i oduzeti pištolj, 11 komada metaka, više mobilnih telefona i jedna PVC kesa s tragovima bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen odgovarajući izvještaj.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...