NOVI SMRTNI SLUČAJ U GLAVNOM BH. GRADU I REZULTATI TESTIRANIH UZORAKA: Imamo li konačno poravnanje krivulje…

Do danas su u KS registrovane ukupno 3.293 zaražene osobe. Od tog broja oporavilo se 2.200 osoba, a trenutno su aktivna 1.034 slučaja.

  • Vijesti

  • 14. Avg. 2020  14. Avg. 2020

  • 0

U posljednja 24 sata, u Kantonu Sarajevo registrovana je 41 novozaražena osoba nakon testiranja 387 uzoraka. Uzorci su prikupljani u periodu od 10. do 13. augusta, a analizirani u protekla 24 sata.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo KS, u protekla 24 sata oporavilo se 107 pacijenata, a broj hospitaliziranih danas iznosi 72 (pet osoba je jučer napustilo izolatorij), dok se jedna osoba nalazi na respiratoru.

Registrovan je i jedan smrtni slučaj, piše "Oslobođenje".

Do danas su u KS registrovane ukupno 3.293 zaražene osobe. Od tog broja, oporavilo se 2.200 osoba, a trenutno su aktivna 1.034 slučaja.

Prema rješenjima inspekcije, trenutno se u samoizolaciji nalazi 1.671 osoba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...