KAO MULTIPRAKTIK: Višković i načelnik Trnova "sjeckali" traku u bojama zastave RS-a, SDS-ovci poludjeli

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i načelnik opštine Trnovo Dragomir Gagović jučer su prilikom otvaranja obnovljene fiskulturne sale, umjesto svečane vrpce, "presijecali" traku koja je bila u bojama zastave Republike Srpske.

  • Mini market

  • 15. Avg. 2020  15. Avg. 2020

  • 0

Na taj, do sada nezabilježen skandal reagovao je Opštinski odbor SDS-a Trnova, koji je to nazvao "vandalskim činom" i zatražio od premijera Republike Srpske izvinjenje građanima Trnova, prenosi BN TV.

Naglašavaju da su jučer fiskulturnu salu otvorili predsjednik Vlade Republike Srpske i trenutni načelnik opštine Trnovo, i to svečanim presijecanjem zastave Republike Srpske.

"Sjeći zastavu Republike Srpske u Trnovu, koje je druga opština u Republici Srpskoj po broju žrtava u odnosu na broj stanovnika, makar i na svečanosti kao što je otvaranje fiskulturne sale, u najmanju ruku je nepristojan potez koji budi vrlo neprijatne emocije. Borci Trnova, ali i svi drugi mještani naše opštine, zgroženi su ovakvim postupkom", navodi se u saopćenju.

Dalje navode da traže da se "odgovorni za ovaj vandalski čin najoštrije kazne, a od predsjednika Vlade očekujemo izvinjenje svim građanima Trnova i Republike Srpske".

U Trnovu je jučer predsjednik Vlade Republike Srpske svečano otvorio obnovljenu fiskulturnu sala u OŠ „Sveti Sava“, gdje su  on i načelnik opštine "sjeckali" traku u bojama zastave Republike Srpske.

(BN) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...