TRAGIČAN ISHOD POTRAGE: Na Ilidži pronađeno tijelo...

Za njim je od jutros tragalo nekoliko policijskih patrola, kao i članovi GSS-a Ilidža.

  • Hronika

  • 15. Avg. 2020  15. Avg. 2020

  • 0

Samir Palo, 47-godišnjak koji je jučer nestao na lokalitetu Hrasnice, pronađen je mrtav na području Ilidže danas u poslijepodnevnim satima. Palo se od jučer (14.8.) nije javljao na telefon od ranih jutarnjih sati, a njegova porodica nestanak je prijavila danas u 01:30 sati. Za njim je od jutros tragalo nekoliko policijskih patrola, kao i članovi GSS-a Ilidža.

alt 

Palo je pronađen mrtav oko 19 sati na Ilidži. Porodica preminulog zahvaljuje se svima koji su na neki način učestvovali u potrazi, te posebnu zahvalnost iskazuju GSS-u Ilidža i MUP-u KS.

Tužne vijesti potvrdila je porodica preminulog muškarca, a više informacija o nesretnom slučaju bit će poznato uskoro.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...