DANAS JE U BiH OD KORONE PREMINULO ŠEST OSOBA: Među njima i Nurkićeva nana Hana, tim povodom oglasila se NBA liga...

Ranije je potvrdio da mu je nana Hana zaražena koronavirusom, te da je u komi nakon čega se ponovo oglasio i naveo da se probudila iz kome te da se oporavlja.

  • Hronika

  • 15. Avg. 2020  15. Avg. 2020

  • 0

Bh. reprezntativac i član NBA tima Portland Trail Blazers potvrdio je na Instagramu da mu je preminula nana.

Ranije je potvrdio da mu je nana Hana zaražena koronavirusom, te da je u komi nakon čega se ponovo oglasio i naveo da se probudila iz kome te da se oporavlja. Međutim, večeras je na Instagramu objavio da mu je nana preminula.

Danas je u BiH preminulo šest osoba. Preminuli su muškarac iz Cazina i žena iz Sarajeva. Jučer su u Covid odjelu Kantonalne bolnice Zenica preminula četiri pacijenta. Preminuli su muškarci godišta 1955. i 1950. iz Kaknja i Tešnja i žena 1960. godište iz Breze koji su imali komorbiditete, a muškarac 1973. iz Visokog bez komorbiditeta.

Zvanična stranica NBA lige objavila je informaciju da je preminula nana Jusufa Nurkića.

- Jusuf Nurkić igrat će s teškim srcem ako se nađe u ekipi večeras protiv Memfisa. Centar Portland Trail Blazersa objavio je na Instagramu da je njegova nana umrla od koronavirusa. Nakon prve utakmice u nastavku sezone, Nurkić je prenio vijest da je njegova 67-godišnja nana Hana nedavno pala u komu nakon što je u rodnoj Bosni i Hercegovina zaražena Covidom-19. Nurkić je tužnu vijest objavio uoči večerašnje utakmice protiv Memfisa. Njegov status za večerašnju utakmicu još nije objavljen - napisali u iz NBA lige.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...