MNOGI ĆE SE RAZOČARATI: FHMZ objavio vremensku prognozu do kraja augusta…

Početak sedmice obilježit će nestabilno vrijeme.

  • Vijesti

  • 17. Avg. 2020  17. Avg. 2020

  • 0

Pljuskovi s grmljavinom prognoziraju se u Bosni i dijelom na sjeveru Hercegovine, a obilnije padavine izgledne su u utorak na sjeveru Bosne, saopćeno je u srednjoročnoj vremenskoj prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Kako su naveli meteorolozi, stabilnije vrijeme očekuje se od 19. do 22. augusta, dok se kratkotrajno pogoršanje prognozira za 23. i 24. s obilnijim pljuskovima na sjeveru zemlje. Duži stabilniji period očekuje se od 25. do kraja mjeseca augusta.

Od 17. do 31. augusta jutarnje temperature prognoziraju se od 12 do 17 stepeni u Bosni te od 14 do 19 stepeni u Hercegovini. Dnevne temperature u Bosni između 22 i 27, u Hercegovini od 26 do 31°C, saopćeno je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...