OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Novi Mercedes se nije proslavio, pogledajte kako je mašina iz Stuttgarta prošla na testu losa... (VIDEO)

Novi Mercedes-AMG A45 S podvrgnut je prošle sedmice čuvenom testu sjevernog losa.

  • Auto

  • 18. Avg. 2020  18. Avg. 2020

  • 0

Rezultati predstavljeni u ovom kratkom YouTube uratku koji je snimila vrijedna ekipa km77, otkriva neočekivane slabosti najpaprenije A-klase.

Izazov koji jasno pokazuje ono što se događa kada vozači skrenu kako bi izbjegli prepreku na sredini ceste, a zatim se pokušaju što brže vratiti u svoje trake, pokazali su se velikim zalogajem za A45 S, koji ga nije mogao dovršiti pri brzini od 77 kilometara na sat. Nakon toga, uključen je Sport modus vožnje, a sudeći prema videu, i to nije pomoglo; vozač je morao smanjiti ulaznu brzinu na 47 kilometara na sat kako ne bi pogodio čunjeve.

Zanimljivo je kako je i BMW M235i Gran Coupe, koji, također, ima pogon na prednje točkove, imao problema na testu sjevernog losa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...