VANREDNO UPOZORENJE FEDERALNOG HIDROMETEOROLOŠKOG ZAVODA: Očekuju nas pljuskovi, grmljavine, jaki udari vjetra i…

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

  • Vijesti

  • 18. Avg. 2020  18. Avg. 2020

  • 0

Federalni hidrometeorološki zavod izdao je vanredno upozorenje koje se odnosi na očekivanu količinu padavina (8 i više litara po metru kvadratnom) u toku jednog sata.

Saopćeno je to danas iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

- Lokalno obilnije padavine, praćene jakim udarima vjetra. Moguća je i pojava grada. Moguća je pojava bujica - saopćili su meteorolozi, piše "Oslobođenje".

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji lokalno mogu biti i izraženiji. Vjetar slab do umjeren, u Bosni zapadni i sjeverozapadni, a u Hercegovini jugozapadni. Dnevna temperatura od 25 do 31, na jugu do 33°C, saopćeno je ranije u prognozi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...