MISKE MORA ISPUNITI OBEĆANJE: Šta je Zvjezdan Misimović obećao novim reprezentativcima Bosne i Hercegovine...

Doskorašnji mladi reprezentativci Švedske Dennis Hadžikadunić i Anel Ahmedhodžić odlučili su u budućnosti nastupati za "Zmajeve", a velike zasluge za to ima legendarni Zvjezdan Misimović.

  • Sport

  • 20. Avg. 2020  20. Avg. 2020

  • 0

Popularni Miske je taj koji je završio sve sa mladim nogometašima koji su imali ogromnu želju da nastupaju za zemlju porijekla pa je BiH dobila odličan stoperski tandem za budućnost.

Nakon što je Ahmedhodžić sinoć objavom na Instagramu potvrdio da je odabrao Bosnu i Hercegovinu, u komentarima se javio Misimović i u svom stilu poručio novim reprezentativcima:

"Vodim vas na ćevape..."

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...