NOVI PROBLEMI ZA BH. KLUB: Još pet igrača Željezničara zaraženo koronom, upitna utakmica u Izraelu

Iz Izraela još uvijek nema zvaničnih informacija hoće li utakmica biti odigrana.

  • Sport

  • 26. Avg. 2020  26. Avg. 2020

  • 0

Utakmica između Maccabija i Željezničara, u okviru Evropa lige, mogla bi biti dovedena u pitanje. 

Fudbalski klub Željezničara našao se u novim problemima nakon što su još petorica iz delegacije koja je otputovala u Izrael zaražena koronavirusom pa je i odigravanje sutrašnje utakmice prvog pretkola Evropske lige protiv Maccabija iz Haife pod znakom pitanja.

Plavi su još jutros u Haifi obavili nova testiranja, a večerašnji nalazi potvrdili su da su još petorica iz Željine ekspedicije pozitivna na koronavirus, prenosi Klix.

Iz Izraela još uvijek nema zvaničnih informacija hoće li utakmica biti odigrana.

Tim s Grbavice je bio desetkovan i prije puta u Izrael budući da je šest prvotimaca bilo zaraženo.

Testovi su tada pokazali šest pozitivnih odgovora među igračima, a to su Irfan Fejzić, Frane Ikić, Damir Sadiković, Mustafa Mujezinović, Ermin Zec i Samir Bekrić. Oni zbog toga nisu ni krenuli put Izraela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...