ŠAROVIĆ I DODIK DANAS POTPISUJU KOALICIJU: Zajednički nastup na izborima u Mostaru

Srbi u Mostaru na lokalne izbore u decembru izlaze s jedinstvenom listom "Ostajte ovdje - Zajedno za naš Mostar", potvrđeno je na sastanku SNSD-a, SDS-a i svih srpskih udruženja okupljenih u mostarskoj Koordinaciji Srba, te predstavnika Srpske pravoslavne crkve u tom gradu.

  • Politika

  • 28. Avg. 2020  28. Avg. 2020

  • 0

Na sastanku je formiran zajednički Izborni štab, na čijem čelu je generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović, a u kojem se nalaze predstavnici svih stranaka i udruženja iz Mostara.

Petrović je nakon sastanka rekao da će srpsku listu "Ostajte ovdje - Zajedno za naš Mostar" prijaviti koalicija SNSD i SDS, koju će danas potpisati predsjednici stranaka Milorad Dodik i Mirko Šarović.

Na sastanku Izbornog štaba naglašeno je jedinstvo i okupljanje oko zajedničke liste i zajedničke borbe za bolji život u Mostaru.

Upućen je poziv svim Mostarcima, ma gdje bili, da se uključe u aktivnosti i podrže srpsku listu, te da Srbi prvi put nakon rata izaberu legitimne predstavnike.

- Srpska lista "Ostajte ovdje - Zajedno za naš Mostar" očekuje dobre izborne rezultate i učešće u novoj budućoj vlasti grada Mostara - rekao je Petrović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...