OGLASIO SE I ŠAROVIĆ O HAPŠENJU STANIVUKOVIĆA: "Nedopustiva represija slobode misli i govora!"

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović dao je podršku poslaniku PDP-a u NSRS-u Drašku Stanivukoviću nakon što je Stanivuković zbog učešća u litiji priveden, a potom i deportovan iz Crne Gore.

  • Politika

  • 30. Avg. 2020  31. Avg. 2020

  • 0

,,Nepotrebna deportacija Draška Stanivukovića je nedopustiva represija slobode misli i govora! Sada imamo dva banjalučka naroda – jedan koji je protjeran iz Crne Gore i jedan koji je iz Crne Gore ali šuti i ne govori!”, napisao je Šarović na društvenim mrežama, prenosi bntv.


Stanivuković, nakon što je protjeran iz Crne Gore, poslao je ”poruku o jedinstvu” uputivši poziv svima koji mogu – da glasaju na današnjim izborima u susjednoj zemlji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...