BURSAĆ; PRIPREMITE SE NA NOVE DEVEDESETE: ”Od sinoć fašističke četničke horde prolaze pored Emirove kuće i dernjaju se “SELITE SE”

Bursać je objavio fotografiju muškaraca koji drže zastavu sa "četiri S", a pored je stajao i transparent na kome je pisalo: "Pljevlja ne damo svetinje." 

  • Mini market

  • 31. Avg. 2020  31. Avg. 2020

  • 3

Svi očekuju neke promjene nakon jučerašnjih izbora u Crnoj Gori, a o nekim "promjenama" se oglasio i Dragan Bursać na svom Facebook profilu. Bursać je objavio fotografiju muškaraca koji drže zastavu sa "četiri S", a pored je stajao i transparent na kome je pisalo: "Pljevlja ne damo svetinje." 

Bursaćevu poruku s Facebooka prenosimo u cijelosti:

- Ovo su Pljevlja u Crnoj Gori.

U njima živi Emir Pilav. Bošnjak i građanin Crne Gore. Od sinoć fašističke četničke horde prolaze pored njegove kuće i dernjaju se-SELITE SE!

I danas je počelo. Emir kaže:

“Sjedili smo u lokalu, normalno bez ikakvih problema. Kolone su prolazile s fašističkim parolama i zastavama. Odjednom se zaustavilo vozilo, izašla su trojica iz kolone i napala nas fizički. Ja sam dobio udarac dok sam ležao na zemlji.”

Nakon toga je završio u Hitnoj. Emir se plaši za svoju sigurnost, sigurnost svoje porodice i sugrađana, koji ne pripadaju ljubiteljima četnika.

"Pa se ja pitam, je l’ to onaj plamen demokratije što ga sinoć upališe litijaši? Jer, ako jeste, pripremite se na nove devedesete", napisao je Bursać.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...