POSTAO NARODNI HEROJ: Trener Liverpoola Jürgen Klopp dobio ulicu u Tuzli!

Neposredno u blizini stadiona Tušanj osvanula je ploča na kojoj piše: "Ulica narodnog heroja Jirgena Klopa."

  • Sport

  • 31. Avg. 2020  31. Avg. 2020

  • 0

Jürgen Klopp, trener Liverpoola, dobio je svoju ulicu u Tuzli! Doduše nezvanično, zaslugom nekog navijača iz Bosne i Hercegovine, prenosi SportSport.ba.

Neposredno u blizini stadiona Tušanj osvanula je ploča na kojoj piše: "Ulica narodnog heroja Jürgena Kloppa."

Nije poznato ko je "dodijelio" jednu od tuzlanskih ulica velikom njemačkom treneru, ali pretpostavlja se da se radi o velikom navijaču Liverpoola.

Klopp je apsolutni heroj navijača Liverpoola, ali i jedan od najdražih trenera mnogim neutralnim navijačima širom svijeta što zbog svoje jednostavnosti, stručnosti, harizme, veselog i pozitivnog duha i izuzetnog fudbalskog umijeća.

Nijemac je rođen u Stuttgartu, a postao je narodni heroj u Tuzli.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...