ITALIJA NA NOGAMA: Edin Džeko objavio fotografiju iz Zenice, a onda je uslijedio haos...

"Zmajevi" u petak igraju na gostovanju protiv Italije, dok tri dana kasnije u Zenici dočekuju Poljsku. Bosanskohercegovački igrači okupili su se jučer u Trening-centru NSBiH, a među njima je zaista vladala odlična atmosfera.

  • Sport

  • 01. Sep. 2020  01. Sep. 2020

  • 0

Nakon jučerašnjeg treninga, nekoliko fotografija na Instagramu objavio je i kapiten našeg tima Edin Džeko, ali potom je nastao pravi "haos".

Naime, poznato je da se špekulira da Džeko napušta Romu ovog ljeta i ide u Juventus. Zbog toga su jučer navijači rimskog kluba, jednostavno, "zatrpali" Džeku komentarima ispod fotografija.

Oni su pokazali koliko im Džeko znači te su mnogi od njih molili Dijamanta da ostane na Olimpicu i da ne ide u Juventus. Međutim, Džeko još ne govori o tim špekulacijama, a nakon reprezentativne pauze, sve bi trebalo biti mnogo jasnije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...