CORRIERE DELLO SPORT: Juventus je konačno izabrao; Pirlo više nema dilemu, između Džeke i Suareza, odlučio se za…

Ko će zamijeniti Gonzala Higuaina u samom vrhu Juventusovog napada, pitanje je kojim se italijanski mediji bave već danima.

  • Sport

  • 01. Sep. 2020  01. Sep. 2020

  • 0

Novi trener "Stare dame" Andrea Pirlo ne vidi Higuaina u svojim planovima pa su iz Juventusa krenuli u potragu za novim napadačem.

Legendarni italijanski fudbaler koji je, na veliko iznenađenje, imenovan novim šefom struke Juventusa, kapitena "Zmajeva" vidi kao igrača koji će mu pomoći da ostvari svoje ciljeve.

Navodno je Pirlo razgovarao s Džekom i objasnio mu šta od njega očekuje, a prije nekoliko dana italijanski mediji su objavili i da su se klubovi dogovorili o visini obeštećenja.

Čeka se samo da se Roma dogovori s Napolijem o transferu Arkadiusza Milika, ali su u isto vrijeme u Juventusu spremni i na druge scenarije.

Ukoliko bi došlo do problema s transferom Dijamanta, redove Juventusa onda bi pojačao napadač Barcelone Luis Suarez.

Međutim, kako javljaju italijanski mediji, Juventus bi Suareza doveo samo pod jednim uslovom, a to je da on raskine ugovor sa španskim klubom te da u Torino stigne kao slobodan igrač.

Dakle, ako je vjerovati italijanskim medijima, Juventus je već izabrao. Edin Džeko je nova "devetka" "Stare dame" i samo neki iznenađujući problemi mogli bi ugroziti realizaciju transfera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...