PLJUŠTE REAKCIJE IZ BEOGRADA, OGLASIO SE I VUČIĆEV DEŽURNI GALAMDŽIJA: „Milo Đukanović je pao zato što je napao Srbe, predsjednik Srbije je jedini državnik na Balkanu…“

„Milo Đukanović nije izgubio izbore u Crnoj Gori zato što ga je napala Srbija, već zato što je on napao Srbe, a nije ga srušila kletva Srpske pravoslavne crkve, već blagoslov takozvane crnogorske pravoslavne crkve Miraša Dedeića“, rekao je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

  • Regija

  • 02. Sep. 2020  02. Sep. 2020

  • 1

Vulin je naglasio da Đukanović nije pao zbog srpskog nacionalizma, već "zbog korupcije i šverca koji je prikrivao crnogorskim nacionalizmom".

"Milo Đukanović ne zna dostojanstveno da gubi, kao što nije znao ni časno da vlada", naveo je Vulin komentirajući intervju Đukanovića u kojem napada predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i optužuje Srbiju i crnogorsku opoziciju za velikosrpski nacionalizam.

Vulin je kazao da je Vučić jedini državnik na Balkanu koji odluke donosi samo u skladu s voljom svog naroda i ne traži ni teritoriju ni utjecaj izvan svoje zemlje, saopćeno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

"Nije ni čudo da ga Đukanović mrzi i ne razume", kaže Vulin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...