NOVI UDAR NA BOŠNJAKE PLJEVALJA: Jutros osvanuli novi sramotni grafiti, opet SPOMINJU SREBRENICU I TURKE...

Trend ostavljanja pogrdnih i sramotnih poruka u Pljevljima za tamošnje Bošnjake nastavio se i rano jutros.

  • Vijesti

  • 03. Sep. 2020  03. Sep. 2020

  • 4

alt 

Društvenim mrežama počela je kružiti fotografija na kojoj se vidi kako je na prozorima jednog objekta u navedenom crnogorskom gradu, gdje postoji znatan broj Bošnjaka, osvanuo novi grafit sa četiri S, ali i sa porukama Srebrenica i Turci.

Samir ef. Kadribašić, glavni imam Husein-pašine džamije u Pljevljima u Crnoj Gori, još je ranije na svom Facebook profilu objavio fotografije na kojima se vidi kako su stakla na prostorijama Islamske zajednice razbijena.

Također, valja istaknuti i to da je prije nekoliko dana u Pljevljima pretučen Sanjin Raščić, predsjednik omladine Socijaldemokrata u Pljevljima, kojeg je grupa muškaraca napala nakon prethodnih verbalnih provokacija.

  

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...