„SB“ NA LICU MJESTA (II): Drama u centru Sarajeva, pogledajte sukob zaštitara i radnika kojima je onemogućen ulazak u firmu… (FOTO; VIDEO)

Reporter „Slobodne Bosne“ zabilježio je nesvakidašnje scene u centru Sarajeva.

  • Vijesti

  • 03. Sep. 2020  03. Sep. 2020

  • 1

U sarajevskoj ulici Kotromanića br. 48, na lokalitetu Skenderije, betonskim barikadama onemogućen je pristup radnom mjestu za više od 80 radnika "Agencije poslovnost".

Foto: AMER KAJMOVIĆ/SB

Nakon nekoliko sati razgovora, ogorčeni radnici su se pored zaštitara probili u krug firme.

Foto: AMER KAJMOVIĆ/SB

Pogledajte šta je zabilježio reporter „Slobodne Bosne“.

Kao što smo već pisali, zbog postojanja imovinskopravnog spora između firmi "Agencija poslovnost" i "Brend" d.o.o., firma "Brend" d.o.o. nezakonito je zagradila prilaz zgradi u kojoj je smještena firma "Agencija poslovnost" postavljenjem betonskih blokova težine od nekoliko tona.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...