"PONEKAD BISMO MU USPJELI…": Spasilac Italije ostao bez teksta kada je govorio o Edinu Džeki…

Reprezentativci Italije imali su ogromnih problema s kapitenom bh. reprezentacije na stadionu Artemio Franchi. 

  • Sport

  • 05. Sep. 2020  05. Sep. 2020

  • 1

Imala je Bosna i Hercegovina prednost golom Džeke, a "Azzurre" je od poraza spasio Stefano Sensi, nakon što se lopta odbila od Tonija Šunjića, završila je u mreži.

Spasilac "Azzurra" je poslije meča kazao kako je dobro što su tokom utakmice uspjeli i oduzeti poneku loptu Džeki, što najbolje govori koliko je kapiten "Zmajeva" bio dobar.

"Džeko je veliki igrač, ponekad bismo mu uspjeli oduzeti loptu. Trebamo se popraviti u preuzimanju igrača kako bi spriječili kontranapade", rekao je veznjak Intera.

Ostaje gorak okus zbog remija. Mogli smo bolje, trebali smo biti lucidniji, ali nije lako nakon deset mjeseci. Kako god, zadovoljni smo našom predstavom", dodao je on.

Italija u drugom kolu igra protiv Nizozemske, dok će Bosna i Hercegovina gostovati Poljskoj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...