PRINC S NERETVE HLADAN KAO ŠPRICER: Dušan Bajević u svom stilu komentirao veliki bod u Firenzi, posebno je zadovoljan…

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević oglasio se nakon osvojenog boda na gostovanju u Italiji.

  • Sport

  • 05. Sep. 2020  05. Sep. 2020

  • 0

- Čestitam igračima na veoma dobroj igri i na rezultatu. Pogotovo jer je došao u jednoj teškoj situaciji, kad nismo mogli da računamo na nekoliko igrača - kazao je Bajević na pres-konferenciji koja je upriličena na stadionu "Artemio Franchi" nakon susreta prvog kola Lige nacija.

Selektor "Zmajeva" je svjestan da je utakmica bila teška, a da su četverostruki svjetski prvaci od prve minute krenuli s visokim pritiskom na našu zadnju liniju.

- Drago mi je zbog ovih momaka što smo napravili dobar rezultat i odigrali odličnu utakmicu, koja je bila jako zahtjevna. Bili su na visini zadatka 90 minuta, a to će nam biti potrebno i u narednim susretima - naglasio je Bajević.

Selektor bh. reprezentacije nikoga nije želio posebno imenovati, ali je kazao da je zadovoljan zbog činjenice da su neki od mladih igrača večeras potvrdili kvalitet.

- U situaciji smo da imamo dosta mladih igrača koji su kandidati za reprezentaciju, a neki od njih su večeras pokazali kvalitet - zaključio je Bajević.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...