JEDAN DRUGOGA NE MOGU SMISLITI: Plenković je ipak pružio ruku Milanoviću, a onda je uslijedila neslana šala... (FOTO)

Iako se na početku ljeta, kada je dolazio u Ured predsjednika po mandat za sastavljanje Vlade Hrvatske, Andrej Plenković zbog epidemioloških mjera nije želio rukovati, sinoć je ipak pružio ruku Zoranu Milanoviću.

  • Regija

  • 09. Sep. 2020  09. Sep. 2020

  • 0

Susret premijera i predsjednika Hrvatske dogodio se u Varaždinu, gdje se obilježavao Dan Varaždinske županije.

Podsjetimo, pri jednom od ranijih susreta Plenković je odbio Milanovićevu ruku zbog epidemioloških mjera. Bilo je to u julu, kad je Plenković kod Milanovića došao po mandat.

Kamera RTL-a snimila je Milanovića koji je prišao Plenkoviću, s njim se rukovao i potom nastavio pozdravljati druge okupljene osobe, a tek što se okrenuo, Plenković mu je uz smijeh rekao: "Ti si kao Janša sada." Plenkoviću je njegov komentar bio vrlo humorističan, ali Milanović na njega nije reagirao pa se i premijer ubrzo okrenuo i nastavio razgovarati s drugim osobama.


plenkovć. milanović, predaja mandata Izvor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL 

No, premijer Hrvatske nedavno je snimljen pri rukovanju s Janšom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...