POTRESNI PRIZORI S AUTOPUTA: Automobil udario u šleper, vatrogasci sjekli vozilo da izvuku stradale

Automobil sremskomitrovačkih tablica zbog još nepoznatih razloga naletio je na šleper.

  • Hronika

  • 09. Sep. 2020  09. Sep. 2020

  • 0

Dvije osobe su poginule, a još najmanje dvije su teško povrijeđene u stravičnom udesu koji se jutros oko 7.30 sati dogodio na autoputu kod Dobanovačke petlje u blizini Beograda.

Kako javljaju reporteri, slike sa lica mjesta su veoma zastrašujuće, jer je putničko vozilo smrskano, zbog čega su vatrogasci morali da ga sjeku kako bi izvukli povrijeđene i nastradale.

Automobil sremskomitrovačkih tablica zbog još nepoznatih razloga naletio je na šleper.

Na licu mjesta se i dalje nalaze pripadnici policije, koji vrše uviđaj, a saobraćaj se na ovom dijelu autoputa odvija otežano te se stvorila kolona u smjeru ka Beogradu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...