I ZIDANE SE HVATAO ZA GLAVU: Navijači Real Madrida šokirani izgledom Edena Hazarda, opet je pretjerao...

Prošlu sezonu počeo je s pet kilograma više nego što je trebao da ima, a sada je opet došao teži nego što se očekivalo.

  • Sport

  • 11. Sep. 2020  

  • 0

Eden Hazard se, kao i prošlog ljeta, na pripremama Real Madrida pojavio s prekomjernom težinom.

Prema katalonskom Sportu, Real Madrid je zabrinut što 29-godišnjak ponovo nije u formi i njegova profesionalnost i predanost klubu dovedeni su u pitanje. Pretpostavlja se da Edenu za "oporavak" treba barem 20-ak dana, odnosno dva-tri uvodna kola La Lige.

alt

Navijači su također nezadovljni Edenovim ponašanjem i nebrigom, pa pozivaju klub da šansu umjesto Edena ipak da 20-godišnjem Vinicius Junioru.

U Realu su nezadovoljni i što je nedovoljno oporavljeni Eden bio pozivan u reprezentaciju Belgije, ali doduše tu nije odigrao nijednu minutu. Madriđani bi radije da je on ostao u Španiji i da je to vrijeme provodio s kondicijskim trenerom Gregoryjem Dupontom.

"Istina je. Neću to skrivati, ali kad sam na odmoru, na odmoru sam. Nabacio sam pet kilograma. Ja sam tip koji se brzo ugoji, ali brzi i istopi kile", rekao je prošlog ljeta Hazard L'Equipeu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...