DŽAFEROVIĆ PISAO PORUKU PREDSJEDNIKU SAD-a: "Poštovani predsjedniče Trump..."

"Danas smo svi u mislima sa porodicama žrtava najveće tragedije koju su Sjedinjene Američke Države doživjele u svojoj novijoj historiji", naveo je Džaferović.

  • Mini market

  • 11. Sep. 2020  11. Sep. 2020

  • 4

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović, u povodu 19. godišnjice terorističkih napada na Sjedinjene Američke Države, uputio je poruku solidarnosti predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu i američkom narodu.

- Poštovani predsjedniče Trump, u danu u kojem se obilježava 19. godišnjica terorističkog napada na Sjedinjene Američke Države, u svoje lično ime i u ime građana Bosne i Hercegovine, upućujem Vama i američkom narodu poruke iskrene solidarnosti. Danas smo svi u mislima sa porodicama žrtava najveće tragedije koju su SAD doživjele u svojoj novijoj historiji. Sjećanje na žrtve, čijim porodicama upućujem iskreno saučešće, obavezuje nas da svi zajedno nastavimo voditi odlučnu borbu protiv terorizma i ideologija zla koje predstavlju prijetnju cijelom čovječanstvu - naveo je Džaferović u svojoj poruci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...