SSP UDARA PO VUČIĆU: “Aktivirao je sve resurse kako bi održao na vlasti svog političkog i POSLOVNOG PARTNERA ĐUKANOVIĆA, ali i...”

Stranka slobode i pravde najoštrije osuđuje „ovaj novi propagandni rat“ protiv demokratskih i proevropskih snaga u Crnoj Gori.

  • Regija

  • 11. Sep. 2020  11. Sep. 2020

  • 0

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da su srpski tabloidi pokrenuli kampanju, u režiji Aleksandra Vučića, kako bi spriječili formiranje nove vlade Crne Gore.

„‘Krivokapić kao da je Milo! Napao Rusiju i Putina, šlihta se Nemcima’, ‘Lideri crnogorske opozicije izdali narod koji je mesecima šetao na litijama’, ‘Trojni pakt Srbima iza leđa’, ‘Nit manje zemlje nit većeg haosa’, ‘Raspad saveza u CG’ – ovo su samo neki od naslova srpskih tabloida, a iste poruke stižu i sa elektronskih medija“, navela je SSP.

Više je nego jasno, saopšteno je, da je u pitanju organizovana kampanja u režiji Aleksandra Vučića.

SSP naglašava da je predsjednik Srbije aktivirao sve resurse, kako bi onemogućio formiranje nove crnogorske Vlade i održao na vlasti svog političkog i poslovnog partnera Mila Đukanovića.

Stranka slobode i pravde najoštrije osuđuje „ovaj novi propagandni rat“ protiv demokratskih i proevropskih snaga u Crnoj Gori.

„Ohrabrujemo njihove lidere i članove da nastave putem koji su krenuli na dobrobit srpskog i crnogorskog naroda. Smatramo izuzetno važnim sporazum koji su potpisale sve crnogorske opozicione stranke, u kom su potvrdili da će prioritet nove Vlade biti borba za bolji život ljudi, regionalna saradnja, ali i borba protiv kriminala i korupcije“, piše u saopštenju SSP, prenosi Danas.rs.

Stranka čiji je lider Dragan Đilas ističe da će ta borba otkriti sve kriminalne aktivnosti odlazećeg crnogorskog režima, ali će neminovno otkriti i poslovne i finansijske veze izmešu Đukanovića i Vučića.

SSP vjeruje da će izborna volja građana Crne Gore biti poštovana, te da će Srbija ostati jedina diktatura koja počiva na kriminalu i korupciji na Zapadnom Balkanu, ali „ne zadugo“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...