LOME SE KOPLJA OKO OSMICE: Zbog čega je Izetbegoviću stalo da Mehmedagić ostane na čelu OSA-e… (VIDEO)

Analitičar Adnan Huskić kazao je danas za N1 da je jasan razlog zbog kojeg je ''Bakiru Izetbegoviću toliko stalo da Osman Mehmedagić ostane na čelu Obavještajno-sigurnosne agencije u Bosni i Hercegovini''.

  • Politika

  • 12. Sep. 2020  12. Sep. 2020

  • 0

Govoreći o ovoj temi, Huskić je dodao da je razlog ''lako identifikovati''.

''Naravno da postoji vrlo jasan i lak za idenfikovati razlog zbog čega je gospodinu Izetbegoviću toliko stalo da Osman Mehmedagić ostane na čelu Obavještajno-sigurnosne službe u Bosni i Hercegovini, jer onog momenta kada imate osobu na čelu te organizacije, imate čitav taj kapacitet na pladnju'', ispričao je Huskić za N1.

Huskić je komentirao i ostale aktuelne teme. ''BiH je izvan fokusa Bijele kuće i gospodin Palmer predstavlja našeg ključnog sugovornika. Osnovne poruke tiču se nepovezivanja pitanja Bosne i Hercegovine sa statusom Kosova, što je često bio eksperiment koji je potezao gospodin Dodik. Ovo je opet jasno rečeno da ova dva slučaja nemaju nikakve veze. Više stvari se našlo tu i s više strana se može objasniti razlog za tu posjetu, ne radi se o nečemu što se ne dešava često'', kazao je Huskić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...