ŠEMSUDIN MEHMEDOVIĆ, OTVORENO: "Nažalost, Čamparina argumentacija stoji, ovo nije usamljen slučaj..."

Šemsudin Mehmedović, dugogodišnji funkcioner Stranke demokratske akcije i zastupnik u državnom Parlamentu, rekao je za N1 da ''nažalost stoji argumentacija'' koju je Aljoša Čampara iznio u obrazloženju ostavke u Predsjedništvu ove stranke.

  • Politika

  • 13. Sep. 2020  13. Sep. 2020

  • 0

Mehmedović je u telefonskom razgovoru za N1 poručio da način na koji Čampara razmišlja ''sigurno nije usamljen slučaj''.

''Argumentacija koju je iznio gospodin Čampara, nažalost, stoji i nije sigurno usamljen slučaj koji na takav način razmišlja. SDA će morati doživjeti katarzu. Sadašnje rukovodstvo će morati priznati greške koje je napravilo. Smatam da se rukovodstvo SDA mora ozbiljno zabaviti aferama koje su potresale stranku od zadnjeg Kongresa do danas'', kazao je Mehmedović.

Podsjećamo, Aljoša Čampara je ostavku na funkciju u Predsjedništvu SDA podnio danas.

Opširnije možete pročitati OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...