RADE SE VEĆ OPROSTIO OD ZLATANA: Reprezentativac BiH napušta Milan, stigla ponuda koja se ne odbija…

Bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić našao se na spisku igrača Milana za meč protiv Shamrock Roversa iako će već u narednim danima napustiti San Siro.

  • Sport

  • 17. Sep. 2020  17. Sep. 2020

  • 0

Stefano Pioli odlučio je da uvrsti Krunića na spisak igrača za meč drugog pretkola Evropske lige i to bi mogao biti oproštajni meč za bh. veznjaka u dresu Milana ukoliko dobije priliku za igru.

Naime, italijanski mediji objavili su da je Krunićeva sudbina poznata i da on sigurno napušta San Siro. Navodno će bh. veznjak karijeru nastaviti u Bundesligi, i to u dresu Freiburga.

Kako piše "Calciomercato", na adresu "Rossonera" stigla je ponuda njemačkog kluba koja je konačno zadovoljila čelnike Milana. Bosanskohercegovački reprezentativac potpisati će za Fraiburg ugovor na tri godine i zvanična potvrda očekuje se u narednim danima.

Također, Milan će od prodaje Krunića inkasirati osam miliona eura i to je cijena od koje od samog početka nisu odstupali. Freiburg ju je pokušao sniziti, ali na kraju nije uspio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...