PREMINUO JASA PAPARAZZO: Sarajevski fotoreporter Jasmin Alibegović izgubio najtežu bitku...

Jasmin Alibegović, među kolegama fotoreporterima poznat i po nadimku Paparazzo, umro je u srijedu u 58. godini, a dženaza će se klanjati danas u 14.45 sati u Vlakovu. 

  • Hronika

  • 18. Sep. 2020  18. Sep. 2020

  • 0

Već duže vremena vodio je bitku s bolešću i, nažalost, nije je uspio pobijediti. Alibegović je bio omiljen među rajom, ali i sportistima, pjevačima, glumcima... 

Jasa, kako su ga kolege fotoreporteri zvali godinama, pratio je sva estradna dešavanja u glavnom gradu, ali i predstave, premijere filmova i sportske događaje... Mnoge kolege znale su reći da se nešto nije desilo ako to Jasmin Alibegović nije fotografisao. Godinama je svakodnevno na svom biciku i s aparatom o ramenu provodio vrijeme na relaciji od Skenderije do Baščaršije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...