PAPARAZZI IH UHVATILI U AKCIJI: Slavna glumica Katie Holmes i osam godina mlađi kuhar nisu skidali ruke jedno s drugoga... (FOTO)

Nakon neslavno završene dugogodišnje ljubavne veze s kolegom Jamiejem Foxxom, Katie Holmes odlučila je ljubavi pružiti još jednu priliku.

  • Show

  • 19. Sep. 2020  19. Sep. 2020

  • 0

Glumica Katie Holmes godinama je uspješno krila svoju vezu s kolegom Jamiejem Foxxom, no čini se kako svog novog odabranika želi pokazati cijelom svijetu. Nije prošlo dugo da paparazzi primijete kako je u njen život ušao novi muškarac, i to javnosti potpuno nepoznat, a riječ je o osam godina mlađem kuharu koji u New Yorku vodi porodični restoran.  

Katie Holmes i 33-godišnji Emilio Vitoli, koji je zbog slavne glumice ostavio zaručnicu, snimljeni su na ulicama New Yorka i od tada su pod budnim okom javnosti. Paparazzi ih prate u stopu te im je konačno pošlo od ruke da ih uslikaju zajedno. Umjesto da se time zamaraju, odlučili su javnosti dati ono što ih zanima.

Katie Holmes

Foto: Profimedia

Četrdesetjednogodišnja glumica nedavno je snimljena u New Yorku kako obilazi trgovine i kupuje namirnice, a nakon što je kupila sve što joj je potrebno, uputila se ka restoranu njezinom novog odabranika. Susret nabijen strašću uspješno je zabilježen, a na fotografijama se jasno vidi kako ne mogu skinuti ruke jedno s drugog.

 Katie Holmes i Emilio Vitolo

Foto: Profimedia

Katie Holmes i Emilio Vitolo

Foto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...