NERAZJAŠNJENE OKOLNOSTI: Nestao službeni čamac Granične policije Bosanska Gradiška

Granična policija nastavlja raditi kako bi utvrdila kako je nestao čamac u noći sa petka na subotu.

  • Hronika

  • 19. Sep. 2020  19. Sep. 2020

  • 2

Službeni čamac Jedinice Granične policije u Bosanskoj Gradišci nestao je pod nerazjašnjenim okolnostima, ali je poslije višesatne potrage pronađen nizvodno na rijeci Savi u blizini Hrvatske.

Čamac su jutros pronašli službenici Granične policije BiH, potvrdila je za Srnu portparol ove policijske agencije Franka Vican.

– Granična policija nastavlja daljnji rad kako bi utvrdila kako je nestao čamac u noći sa petka na subotu – istaknula je Franka Vican.

Dodala je da su o svemu obaviješteni policijski službenici MUP-a Republike Srpske, koji preduzimaju daljnje mjere iz svoje nadležnosti.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...