PRIJENOSI UTAKMICA PREMIJER LIGE BiH: Od danas i na platformi Moja TV

Već ovog vikenda dva susreta osmog kola će biti emitovana na platformi Moja TV.

  • Sport

  • 19. Sep. 2020  19. Sep. 2020

  • 1

Najgledanije utakmice se vraćaju na male ekrane. Od ovog vikenda utakmice M:tel Premijer lige BiH bit će emitovane na kanalu Arena Sport 1 i platformi Moja TV. Arena Sport je prodala TV prava na prijenose jednog dijela mečeva domaćeg nogometnog prvenstva "BH Telecomu", koji će susrete emitovati putem usluge MojaTV, Moja Web TV i Pay-Per-View.

Riječ je, praktično, o nastavku saradnje dvije kompanije, jer su i prošle sezone prijenosi mečeva Premijer lige BiH zajednički realizirani.

Skoro sve premijerligaške utakmice od sada će korisnici Moje TV moći gledati u direktnim prijenosima, uz najviše produkcijske standarde.

Već ovog vikenda dva susreta osmog kola će biti emitovana na platformi Moja TV:

Željezničar – Krupa (subota u 20 sati) i
Sloboda – Sarajevo (nedjelja u 18 sati).

Na kanalu Arena Sport 1 bit će realizirani prijenosi mečeva Radnik – Olimpik (subota u 18 sati) i Borac – Tuzla City (ponedjeljak u 17:55 sati).

(PR TEKST)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...