I NAJBOLJIMA SE DEŠAVA: Najskuplji golman se izblamirao katastrofalnom greškom (VIDEO)

U derbiju drugog kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je na Stamford Bridgeu pobijedio Chelsea sa 2:0 upisavši četvrtu uzastopnu pobjedu u međusobnim ligaškim ogledima.

  • Sport

  • 20. Sep. 2020  21. Sep. 2020

  • 0

Oba gola za Redse postigao je Sadio Mane (50, 54).

Ključnim se pokazalo isključenje Andreasa Christensena u posljednjim trenucima prvog dijela. Danski defanzivac je kao posljednji igrač odbrane oborio Sadia Manea. Sudija Paul Tierney mu je najprije pokazao žuti karton, međutim, nakon asistencije VAR-a dodijelio mu je crveni karton.

S igračem više, Liverpool je sve riješio s dva gola u prvih 10 minuta nastavka, a oba je postiga Mane. Senegalski napadač je u 50. minuti pogodio za 1:0 nakon ubačaja Roberta Firmina.

Četiri minute kasnije već je bilo 2:0 nakon katastrofalne reakcije domaćeg golmana Kepe. Skupi golman Chelsea je nesmotreno asistirao Maneu za 2:0.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...