DAČIĆ KAO VEGETA: Pita Bošnjake i Hrvate; Kako ćete zabraniti da RS proglasi svoju nezavisnost?

Ministar vanjskih poslova Srbije poručio je Bošnjacima i Hrvatima u BiH da rade protiv sebe.

  • Mini market

  • 21. Sep. 2020  

  • 6

 Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da predstavnici Bošnjaka i Hrvata u Bosni i Hercegovini rade direktno protiv svojih interesa glasanjem za nezavisnost Kosova jer time nestaju argumenti protiv nezavisnosti entiteta Republika Srpska.

Dačić je još jednom doveo je u pitanje integritet i cjelovitost BiH.

- Oni rade direktno protiv sebe, time što hoće da priznaju Kosovo, oni gube bilo kakav argument kojim bi neko mogao da ospori pravo RS-a na nezavisnost. Ako vi sada izdvajate jednu pokrajinu, na osnovu čega ćete zabraniti da jedan entitet BiH proglasi svoju nezavisnost - rekao je Dačić na televiziji Pink.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...