KRENULI IZ SRBIJE, ALI U BiH NISU MOGLI: Građani ove države pokušali su ući na teritoriju naše s lažnim PCR testovima

O događaju je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

  • Hronika

  • 21. Sep. 2020  21. Sep. 2020

  • 0

Falsifikovani PCR testovi na koronavirus pronađeni su kod trojice državljana Turske koji su kontrolisani na Graničnom prijelazu Karakaj kod Zvornika, u autobusu koji saobraća na relaciji Beograd - Sarajevo, prenose "Nezavisne novine".

Zbog osnovane sumnje da je počinjeno krivično djelo falsifikovanje isprave, o događaju je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, prema čijem je nalogu predmet ustupljen službenicima Stanice Granične policije Mali Zvornik MUP-a Srbije.

Državljanima Turske izdata su rješenja o odbijanju ulaska u BiH, saopćeno je iz Granične policije BiH.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...