ODE SUAREZ IZ BARCELONE: Ipak, ostat će u Španiji i igrati za...

Burno je bilo ovo jutro u Španiji.

  • Sport

  • 21. Sep. 2020  21. Sep. 2020

  • 0

Veliki preokret u svega nekoliko sati po pitanju budućnosti Luisa Suareza.

Prvo su neki mediji u Španiji objavili vijest da je Suarez odbio ponudu Barcelone od sedam miliona eura za prijevremeni raskid, a sada je stigla nagla promjena.

Naime, katalonski radio RAC 1 izvještava da je Urugvajac već raskinuo saradnju s Barcelonom, koja mu je obećala platiti dio plate od 24 miliona eura, koliko je trebao dobiti za preostalu godinu ugovora, piše SportSport.ba.

Tako odlični golgeter napušta Camp Nou sa slobodnim papirima, ali neće mu trebati dugo da potpiše za novi klub, barem tako izvještavaju španski mediji.

Saurez će ostati da igra u Španiji, jer je još prije nekoliko dana postigao načelni dogovor s Atletico Madridom i uskoro će početi igrati u dresu "Jorgandžija".

Iskusni 33-godišnjak napušta Camp Nou nakon šest godina. Za taj period, sa 198 postignutih golova postao je treći najbolji strijelac u historiji kluba, iza Cesara Rodrigueza (238) i Lea Messija (634).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...